Home > Wie zijn wij? > Wie zijn wij? Yvette de Kok
Twitter Linkedin Xing

 

Yvette de Kok

Functie:
Consultant

Actief sinds:
2002

Verantwoordelijk voor:
Food en Chemie

Telefoonnummer:
T: +31 (0)6 13 67 01 40

Over Yvette:
Als Consultant houd ik van een persoonlijke aanpak, waarbij ik veel waarde hecht aan betrouwbaarheid, betrokkenheid en kwaliteit. Samen met mijn ervaring van 14 jaar in R&D en kennis van de markt zijn dat voor mij de componenten om een juiste sparringpartner te zijn voor zowel opdrachtgever als de kandidaat.

Wie zijn wij?

Partner in Life Science Recruitment

Thema Group is opgericht in 1989 en inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met meer dan twintig medewerkers. Vanuit onze vestigingen in Nederland, België en Duitsland bouwen we aan een toonaangevend netwerk binnen Life Sciences en verzorgen we de werving & selectie van uw toekomstige medewerkers.

Onze Missie

Thema Group is een Life Sciences Werving & Selectiebureau dat werkt voor (inter)nationale ondernemingen binnen Europa in de sectoren laboratorium technologie, farmaceutische industrie, biotechnologie, medical devices, procestechnologie, chemie en food BtB. Thema Group is voor zowel klanten als kandidaten succesvol in het verwezenlijken van hun wensen en ambities door het leveren van behoeftegerichte personeelsoplossingen.

Onze Visie

Binding door vertrouwen. Dat is ons uitgangspunt. Naast onze specialistische ervaring in uw markt is onze werkwijze gebaseerd op een verregaande samenwerking en sterke vertrouwensrelatie met onze klanten. Met als doel de vraagstelling helder te krijgen én het juiste antwoord te vinden. Dat drijft ons en daarvoor voelen wij ons persoonlijk verantwoordelijk.

Partnership

In de praktijk vertalen we onze visie in partnerships met onze opdrachtgevers. Hierdoor zijn we voortdurend in staat om snel en effectief uw personeelsbehoefte in te vullen. We weten wat de vereisten zijn voor elk type functie en welke kandidaten daarvoor het meest geschikt zijn. Een win-winsituatie die uw en onze professionaliteit en kwaliteit nog verder verhoogt.

Coen Baakman - Sr. Consultant / Partner
Monique Groenen - Research Consultant
Peter Kremer - Sr. Consultant / Partner
Jeffrey Hensen - Sr. Consultant / Partner
Marjo Lucker - Process Manager
Jeannette Matthesius - Office Manager
Marco Pachen - Sr. Consultant / Partner
Marga Hekstra - Research Consultant
Siska van Thienen - Process Manager
Inge Tremmery - Research Consultant
Lucien Strackx - Sr. Consultant / Partner
Marije Hoogendoorn - Research Consultant
Yvette de Kok - Consultant
Els Vanspauwen - Office Manager
Joelka van Daal - Research Consultant
Kathleen Reynders - Research Consultant
Nicole Schneider - Research Consultant
Carl Zeiss(NL) Greiner Bio-One NV (België) Wide Europe Beckman Coulter Nederland Ceban (Centrale Bereidingsapotheek Nederland) Bioconnection AnaBioTec NV BSN Medical Hellma Benelux Nucletron Nutrifeed Heinen & Lowenstein Ge Healthcare Lonza Benelux BV Thermo Fisher Scientific Nederland Eppendorf Nederland BV Menarini Diagnostics Barco NV (België) - Medical Imaging Bayer Healthcare (v.h.MEDRAD Europe BV) Konica Minolta Medical & Graphic Imaging Europe BV (Nederland) Westburg BV(NL) Roche Diagnostics Nederland BV Phadia BV Nederland ( Part of Thermo Fisher Scientific) MLS Labo Nuytinck
Duitsland

Graf Adolf Platz 15
40213 DUESSELDORF
E-mail

België

BioVille, Agoralaan
Building A bis
B-3590 DIEPENBEEK
E-mail

Pivot Park Molenstraat 110
5342 CC OSS
E-mail

Nederland

Odiliastraat 92
5401 ZZ UDEN
E-mail

Copyright: Thema Group 2014  |  Disclaimer  |  Privacybeleid  |  RSS feeds  |  Sitemap  |  Contact
OTYS Recruiting Technology PXL Communicatie