Home > Werkwijze

Behoeftegerichte personeelsoplossingen

Thema Group werft en selecteert gekwalificeerd personeel in Life Sciences. Ons uitgebreide netwerk strekt zich uit van laboratorium technologie, farmaceutische industrie, biotechnologie, medical devices, procestechnologie en chemie tot aan food (BtB).

Specifiek kandidatenprofiel

Onze Life Sciences specialisten zijn voor u een gelijkwaardige gesprekspartner. We stellen de juiste vragen en denken op elk niveau met u mee. Samen bespreken we uitgebreid uw rekruteringsbehoeften om vervolgens tot een specifiek kandidatenprofiel te komen. Dat gaat veel verder dan formaliteiten op papier, namelijk om persoonlijkheid, ervaring, competenties, ambities en om de vraag welk karakter het beste past bij de cultuur binnen uw team en organisatie.

Direct Search

Er kan er maar één de beste zijn. De professional die eruit springt door specialistische kennis, ervaring en prestaties. Grote kans echter dat deze ideale kandidaat tevreden is met zijn huidige baan en dus niet op zoek is naar een nieuwe werkkring. Door middel van Direct Search weten wij ook deze (latente) kandidaten voor u te traceren en te interesseren voor een functie met perspectief, die hen wellicht op het lijf is geschreven.

Één contactpersoon

Binnen Thema Group is er één contactpersoon, de consultant, die van begin tot eind persoonlijk bij de opdracht is betrokken en wordt ondersteund door een team van veelzijdige specialisten. Dit team bestaat uit identificatiespecialisten, research consultants en een psycholoog. Hiermee zijn we in staat elk onderdeel van het proces professioneel in te vullen, tot en met aanvullende persoonlijkheidstesten en assessments.
Vacatures
Wallonie
Benelux
Almere
Home office based, France and southern part of Europe
Bucharest - Romania (EU)
ter Apel
België, home office based
Kortrijk
Office Amsterdam
Martinsried near Munich (Germany)
Testimonials

Dimitri De Croock, Product Specialist Lab Automation -Project Manager Metrology bij Biomérieux

"Al 9 jaar ben ik in contact met Thema Group en reeds tweemaal door hen geplaatst voor een mooie opportuniteit/uitdaging. Zij hebben mijn volledige vertrouwen gewonnen door hun professionele manier van werken. Hun grote differentiërende factor is vooral het invullen van de verwachtingen van de klant alsook de heel goede opvolging. Persoonlijk kan ik wel zeggen dat ik een groot stuk van mijn carriere aan hen te danken heb."

Miriam Cobbaert, Business Development Manager

 

 


"Het professionnalisme, de betrokkenheid en de opvolging waarmee Thema Group de juiste match nastreeft, heb ik als uniek ervaren."

Dirk Van den Driessche, General Sales Manager bij Beckers Benelux

Ik wil Thema Group en Lucien Strackx bedanken voor de begeleiding naar mijn nieuwe werkgever Beckers. Ik ben bijzonder te spreken over de openheid , klare voorstelling van de vacature en begeleiding tijdens het hele traject .
Dankzij de persoonlijke touch en de aanpak van Thema Group, heb ik een zeer fijne job kunnen vinden in de Food business als Sales Manager.

Oliver Gresch, Account Manager for Germany and Scandinavia at BioReliance Ltd

De samenwerking met Thema Group verliep heel doelgericht en klantvriendelijk. Door de open manier van werken en communiceren, voelde ik me gedurende het volledige wervings- en selectie proces in goede handen.

Hans Van de Water, Value Stream Manager at Thermo Fisher Scientific

Ik word regelmatig gecontacteerd door werving en selectiebureaus. Nooit heb ik dergelijk professionalisme ervaren. Prima communicatie, timely feedback en nauwe opvolging. Een plezier om samen te werken!

Claudia Israel, Recruiting Manager bij Qiagen

"Thema Group slaagde erin om ons voor verschillende posities interessante en gekwalificeerde kandidaatprofielen voor te leggen. Ze hebben een professionele werkwijze en een diepgaande kennis van de markt."

Olivier Poulin, Area Manager bij Dako

“Sinds onze samenwerking met de Themagroup verloopt ons aanwervingsproces zeer succesvol. Ik waardeer vooral de persoonlijke aanpak en het individueel overlopen van de kandidaten. Ondertussen is het vertrouwen zo ver dat ik me baseer op het oordeel van de consultant eerder dan op het doorgestuurde cv.”

Kimm Delsing, Corporate Recruiter bij FrieslandCampina

"Thema Group ondersteunt FrieslandCampina op een professionele, discrete en volledige wijze in de search naar professionals die onze ambitie voor route 2020 waar kunnen maken."

Frank Hartmann, General Manager bij Büchi

“Hartelijk en detailgetrouw – Thema Group kent de markt door en door”

Lijnie Rijsdijk, Head Human Resources bij Sandoz

“Thema Group selecteert kandidaten die niet alleen qua kennis en kunde, maar die ook qua karakter en persoonlijkheid bij onze organisatie passen. Daarom is Thema Group al vele jaren onze partner.”

Bart Hendriks, General Manager Europe bij Ziosoft

“Ik kan pagina’s vol positieve feedback geven over Thema Group, maar het komt allemaal neer op een paar woorden: de beste Europese executive recruiters die je voor de medische industrie kan vinden.”

Danielle Dahms, HR Manager bij Nonin Medical

“Bij een moeilijke zoektocht met daarin unieke kwalificaties en een uitdagende tijdlijn, was Thema Group in staat om ons meerdere geschikte kandidaten voor te stellen. Ik was onder de indruk van hun diepgaande kennis en zou ze sterk aanbevelen”

Pedro Jie Sam Foek, Sales Manager- Professional

Pedro Jie Sam Foek

"Professionaliteit, betrokkenheid, betrouwbaarheid en een flexibele open opstelling naar alle betrokken partijen zijn waarden welke door de Thema Group daadwerkelijk als uitgangspunt worden gehanteerd."

Gerrit Portier, Sales Manager bij Beckman Coulter

Gerrit Portier

“Werk met professionals. Werk voor professionals”

Hildert Delis, Adjunct Directeur bij Acatris

Hilder Delis

"Thema Group is een organisatie die niet meepraat maar meedenkt en levert hiermee een waardevolle bijdrage aan de totstandkoming van onze strategie."

AVEBE Group Veendam (=KLANT) Galactic LeQuest Barentz NV, België Lab Services (specialisten in Liquid Handling)(zelfde adres als Merlin Bioproducts) Organ Recovery Systems Danone NEderland (Utrecht) KLANT Picarro Inc. SurgVision Flinn Micromeritics NV Omron Healthcare NL PamGene International BV Siemens Healthcare Diagnostics Belgie ( Siemens Healthineers) Merieux Nutriscience, voorheen Silliker BV (KLANT) Diagenode Hamilton Robotics (NL) Interscience België CTH Baxter BV (NL) ApotheekVoorzorg (Mosadex) C-Mark/ Eurofins Food Testing NL (KLANT) Hanna Instruments BV MSD Animal Health Innoser
Duitsland

Merowingerplatz 1
40225 DUESSELDORF
E-mail

België

BioVille, Agoralaan
Building A bis
B-3590 DIEPENBEEK
E-mail

Pivot Park Kloosterstraat 9 
5349 AB OSS
E-mail

Nederland

Odiliastraat 92
5401 ZZ UDEN
E-mail

Copyright: Thema Group 2019  |  Disclaimer  |  Privacybeleid  |  RSS feeds  |  Sitemap  |  Contact
OTYS Recruiting Technology PXL Communicatie