Home > Wie zijn wij? > Wie zijn wij? Jeffrey Hensen
Jeffrey Hensen - Senior Consultant

 

Jeffrey Hensen

Functie:
Senior Recruitment Consultant / Partner

Actief sinds: 
1999

Verantwoordelijk voor: 
Farmaceutische industrie en Biotechnologie

Telefoonnummer:
T: +31 (0)6 53 17 89 48

Over Jeffrey:
Na 18 jaar gewerkt te hebben in verschillende Sales, Marketing en Managementfuncties bij Big Pharma bedrijven heb ik in 1999 gekozen voor eigen ondernemerschap. Als Consultant/Partner heb ik binnen de Thema Group de mogelijkheid gekregen om op eigen wijze de Nederlandse Farma- en Biotechmarkt op te bouwen en richting te geven. Hierbij staan de wensen van de klant centraal en voor hen ga ik altijd “the extra mile”!

Wie zijn wij?

Partner in Life Science Recruitment

Thema Group is opgericht in 1989 en inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met meer dan twintig medewerkers. Vanuit onze vestigingen in Nederland, België en Duitsland bouwen we aan een toonaangevend netwerk binnen Life Sciences en verzorgen we de werving & selectie van uw toekomstige medewerkers.

Onze Missie

Thema Group is een Life Sciences Werving & Selectiebureau dat werkt voor (inter)nationale ondernemingen binnen Europa in de sectoren laboratorium technologie, farmaceutische industrie, biotechnologie, medical devices, procestechnologie, chemie en food BtB. Thema Group is voor zowel klanten als kandidaten succesvol in het verwezenlijken van hun wensen en ambities door het leveren van behoeftegerichte personeelsoplossingen.

Onze Visie

Binding door vertrouwen. Dat is ons uitgangspunt. Naast onze specialistische ervaring in uw markt is onze werkwijze gebaseerd op een verregaande samenwerking en sterke vertrouwensrelatie met onze klanten. Met als doel de vraagstelling helder te krijgen én het juiste antwoord te vinden. Dat drijft ons en daarvoor voelen wij ons persoonlijk verantwoordelijk.

Partnership

In de praktijk vertalen we onze visie in partnerships met onze opdrachtgevers. Hierdoor zijn we voortdurend in staat om snel en effectief uw personeelsbehoefte in te vullen. We weten wat de vereisten zijn voor elk type functie en welke kandidaten daarvoor het meest geschikt zijn. Een win-winsituatie die uw en onze professionaliteit en kwaliteit nog verder verhoogt.

Peter Kremer - Sr. Recruitment Consultant / Partner
Jeffrey Hensen - Sr. Recruitment Consultant / Partner
Marjo Lucker - Recruitment Consultant
Anita Verheijen - Office Manager Uden
Marco Pachen - Sr. Recruitment Consultant / Partner
Lucien Strackx - Sr. Recruitment Consultant / Partner
Marije Hoogendoorn - Sr. Recruitment Specialist
Els Vanspauwen - Office Manager
Nele Geusens - Recruitment Specialist
Laura Adrian - Recruitment Specialist
Nicki Boumans - Recruitment Specialist
Integrated DNA Technologies(IDT part of  Danaher Group) ) Menarini Diagnostics Medcor Pharmaceuticals B.V. Omron Healthcare NL Beckman Coulter Nederland ( Danaher Group) Utrecht Dental Gullimex Novuqare Bruker Optics   FUJIREBIO (Innogenetics) Sun Pharmaceutical Industries Europe BV Immunodiagnostic Systems (IDS) Hamilton Robotics (NL) Westburg BV(NL) APOTEX NEDERLAND BV (voorheen-Katwijk Farma Covidien - Mallinckrodt Medical Cytivia ( GE Life Sciences Part of Danaher) Skalar Analytical BV PIVOT PARK Carestream Health Kodak Nederland BV Hanna Instruments BV Rousselot Instrumentation Laboratory België (Part of WERFEN) Dr. Reddy's (Octoplus)
Duitsland

Merowingerplatz 1
40225 DUESSELDORF
E-mail

België

BioVille, Agoralaan
Building A bis
B-3590 DIEPENBEEK
E-mail

Pivot Park Kloosterstraat 9 
5349 AB OSS
E-mail

Nederland

Odiliastraat 92
5401 ZZ UDEN
E-mail

Copyright: Thema Group 2021  |  Disclaimer  |  Privacybeleid  |  RSS feeds  |  Sitemap  |  Contact
OTYS Recruiting Technology PXL Communicatie