Home > Wie zijn wij? > Wie zijn wij? Peter Kremer
Peter Kremer - Senior Consultant

 

Peter Kremer

Functie:
Senior Recruitment Consultant / Partner

Actief sinds:
1999

Verantwoordelijk voor:
Medical Devices

Telefoonnummer:
T: +31 (0)6 51 84 61 62

Over Peter:
Ik ben een internationaal georiënteerde consultant met een brede ervaring in Medical Devices. Ik ben gewend om te gaan met diverse culturen en ben altijd aanwezig op de grote internationale beurzen en congressen. In mijn werk ben ik gedreven en enthousiast en heb altijd oog voor mijn kandidaten en opdrachtgevers.

Wie zijn wij?

Partner in Life Science Recruitment

Thema Group is opgericht in 1989 en inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met meer dan twintig medewerkers. Vanuit onze vestigingen in Nederland, België en Duitsland bouwen we aan een toonaangevend netwerk binnen Life Sciences en verzorgen we de werving & selectie van uw toekomstige medewerkers.

Onze Missie

Thema Group is een Life Sciences Werving & Selectiebureau dat werkt voor (inter)nationale ondernemingen binnen Europa in de sectoren laboratorium technologie, farmaceutische industrie, biotechnologie, medical devices, procestechnologie, chemie en food BtB. Thema Group is voor zowel klanten als kandidaten succesvol in het verwezenlijken van hun wensen en ambities door het leveren van behoeftegerichte personeelsoplossingen.

Onze Visie

Binding door vertrouwen. Dat is ons uitgangspunt. Naast onze specialistische ervaring in uw markt is onze werkwijze gebaseerd op een verregaande samenwerking en sterke vertrouwensrelatie met onze klanten. Met als doel de vraagstelling helder te krijgen én het juiste antwoord te vinden. Dat drijft ons en daarvoor voelen wij ons persoonlijk verantwoordelijk.

Partnership

In de praktijk vertalen we onze visie in partnerships met onze opdrachtgevers. Hierdoor zijn we voortdurend in staat om snel en effectief uw personeelsbehoefte in te vullen. We weten wat de vereisten zijn voor elk type functie en welke kandidaten daarvoor het meest geschikt zijn. Een win-winsituatie die uw en onze professionaliteit en kwaliteit nog verder verhoogt.

Peter Kremer - Sr. Recruitment Consultant / Partner
Jeffrey Hensen - Sr. Recruitment Consultant / Partner
Marjo Lucker - Recruitment Consultant
Anita Verheijen - Office Manager Uden
Marco Pachen - Sr. Recruitment Consultant / Partner
Siska van Thienen - Process Manager
Inge Tremmery - Sr. Recruitment Specialist
Lucien Strackx - Sr. Recruitment Consultant / Partner
Marije Hoogendoorn - Sr. Recruitment Specialist
Els Vanspauwen - Office Manager
Nele Geusens - Recruitment Specialist
Laura Adrian - Recruitment Specialist
Nicki Boumans - Recruitment Specialist
Mike Odekerken - Recruitment Consultant
Menarini Diagnostics Fresenius Medical Care Fuji Medical Systems Benelux (B) Aptec Diagnostics nv Molecular Devices (B) (Danaher Group) DuPont Industrial Biosciences Büchi Labortechnik Asahi Intecc Eppendorf Nederland BV Zwiers regulatory Consultancy Infors Benelux BV Canon Nederland SurgVision PHC Europe B.V. PIVOT PARK Bio-Works Technologies AB Immunodiagnostic Systems (IDS) Dechra Veterinary Products Metrohm Belgium (ionenchromatografie, titratiesystemen, pH meters Interscience België Topa Thermal Packaging  BV APOTEX NEDERLAND BV (voorheen-Katwijk Farma Lab Services (specialisten in Liquid Handling)(zelfde adres als Merlin Bioproducts) Bioconnection Innogenetics (now: FUJIREBIO)
Duitsland

Merowingerplatz 1
40225 DUESSELDORF
E-mail

België

BioVille, Agoralaan
Building A bis
B-3590 DIEPENBEEK
E-mail

Pivot Park Kloosterstraat 9 
5349 AB OSS
E-mail

Nederland

Odiliastraat 92
5401 ZZ UDEN
E-mail

Copyright: Thema Group 2021  |  Disclaimer  |  Privacybeleid  |  RSS feeds  |  Sitemap  |  Contact
OTYS Recruiting Technology PXL Communicatie