Home > Wie zijn wij? > Wie zijn wij? Martin Fleckenstein
Twitter Linkedin Xing

 

Martin Fleckenstein

Functie: 
Recruitment Consultant Duitsland

Actief sinds:
2017 

Verantwoordelijk voor:
Laboratoriumtechnologie

Telefoonnummer:
T:+49 (0)211 300 38 220
M:+49 170 896 1986

Over Martin:
Als Recruitment Consultant bij Thema Group Duitsland is het mijn ambitie om tot perfecte oplossingen te komen voor zowel klanten als kandidaten. Mijn passie voor Life Sciences en mijn sales ervaring geven me een goed beeld van bedrijfsstructuren en de voorwaarden waaraan kandidaten moeten voldoen om succesvol te zijn. Aandacht voor de behoeften van mijn klanten en de ambities van kandidaten maken het mogelijk maatwerk te leveren ook in de meest uitdagende projecten.

Wie zijn wij?

Partner in Life Science Recruitment

Thema Group is opgericht in 1989 en inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met meer dan twintig medewerkers. Vanuit onze vestigingen in Nederland, België en Duitsland bouwen we aan een toonaangevend netwerk binnen Life Sciences en verzorgen we de werving & selectie van uw toekomstige medewerkers.

Onze Missie

Thema Group is een Life Sciences Werving & Selectiebureau dat werkt voor (inter)nationale ondernemingen binnen Europa in de sectoren laboratorium technologie, farmaceutische industrie, biotechnologie, medical devices, procestechnologie, chemie en food BtB. Thema Group is voor zowel klanten als kandidaten succesvol in het verwezenlijken van hun wensen en ambities door het leveren van behoeftegerichte personeelsoplossingen.

Onze Visie

Binding door vertrouwen. Dat is ons uitgangspunt. Naast onze specialistische ervaring in uw markt is onze werkwijze gebaseerd op een verregaande samenwerking en sterke vertrouwensrelatie met onze klanten. Met als doel de vraagstelling helder te krijgen én het juiste antwoord te vinden. Dat drijft ons en daarvoor voelen wij ons persoonlijk verantwoordelijk.

Partnership

In de praktijk vertalen we onze visie in partnerships met onze opdrachtgevers. Hierdoor zijn we voortdurend in staat om snel en effectief uw personeelsbehoefte in te vullen. We weten wat de vereisten zijn voor elk type functie en welke kandidaten daarvoor het meest geschikt zijn. Een win-winsituatie die uw en onze professionaliteit en kwaliteit nog verder verhoogt.

Peter Kremer - Sr. Recruitment Consultant / Partner
Jeffrey Hensen - Sr. Recruitment Consultant / Partner
Marjo Lucker - Recruitment Consultant
Jeannette Matthesius - Office Manager
Marco Pachen - Sr. Recruitment Consultant / Partner
Siska van Thienen - Process Manager
Inge Tremmery - Sr. Recruitment Specialist
Lucien Strackx - Sr. Recruitment Consultant / Partner
Marije Hoogendoorn - Sr. Recruitment Specialist
Els Vanspauwen - Office Manager
Nele Geusens - Recruitment Specialist
Cindy Colombo - Recruitment Specialist
Martijn Meens - Recruitment Consultant
Nicki Boumans - Recruitment Specialist
Jana Mallah - Recruitment Specialist
Hannah Baumbach - Recruitment Specialist
Martin Fleckenstein - Recruitment Consultant
Elien Jeuris - Recruitment Specialist
Mike Odekerken - Recruitment Consultant
Julia Kirchhof - Recruitment Specialist
Nicole Albert - Recruitment Specialist
Maike Goossens - Recruitment Specialist
Genencor Medivators ( Cantel Group) Innogenetics (now: FUJIREBIO) Barentz NV, België Danone Nederland (Nutricia Zoetermeer Nederland B.V.) KLANT Sonneveld Group BV/ Orkla Food Ingredients Anton Paar Benelux Mercachem BV Döhler Holland BV Ge Healthcare PHC Europe B.V. (formerly known as Panasonic Biomedical Sales Europe B.V.) DuPont Industrial Biosciences Medcor Pharmaceuticals B.V. Bevaplast BV Mosadex Alko International/Döhler Eppendorf Nederland BV CANON ( ex- Vital Images) Infors Benelux BV Qaelum C-Mark/ Eurofins Food Testing NL (KLANT) Konica Minolta Medical & Graphic Imaging Europe BV (Nederland) Koninklijke Buisman BV Vaxxinova International
Duitsland

Merowingerplatz 1
40225 DUESSELDORF
E-mail

België

BioVille, Agoralaan
Building A bis
B-3590 DIEPENBEEK
E-mail

Pivot Park Kloosterstraat 9 
5349 AB OSS
E-mail

Nederland

Odiliastraat 92
5401 ZZ UDEN
E-mail

Copyright: Thema Group 2018  |  Disclaimer  |  Privacybeleid  |  RSS feeds  |  Sitemap  |  Contact
OTYS Recruiting Technology PXL Communicatie