Home > Wie zijn wij? > Wie zijn wij? Martin Fleckenstein

 

Martin Fleckenstein

Functie: 
Recruitment Consultant Duitsland

Actief sinds:
2017 

Verantwoordelijk voor:
Laboratoriumtechnologie

Telefoonnummer:
T: +49 211 78175142 
M:+49 170 896 1986

Over Martin:
Als Recruitment Consultant bij Thema Group Duitsland is het mijn ambitie om tot perfecte oplossingen te komen voor zowel klanten als kandidaten. Mijn passie voor Life Sciences en mijn sales ervaring geven me een goed beeld van bedrijfsstructuren en de voorwaarden waaraan kandidaten moeten voldoen om succesvol te zijn. Aandacht voor de behoeften van mijn klanten en de ambities van kandidaten maken het mogelijk maatwerk te leveren ook in de meest uitdagende projecten.

Wie zijn wij?

Partner in Life Science Recruitment

Thema Group is opgericht in 1989 en inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met meer dan twintig medewerkers. Vanuit onze vestigingen in Nederland, België en Duitsland bouwen we aan een toonaangevend netwerk binnen Life Sciences en verzorgen we de werving & selectie van uw toekomstige medewerkers.

Onze Missie

Thema Group is een Life Sciences Werving & Selectiebureau dat werkt voor (inter)nationale ondernemingen binnen Europa in de sectoren laboratorium technologie, farmaceutische industrie, biotechnologie, medical devices, procestechnologie, chemie en food BtB. Thema Group is voor zowel klanten als kandidaten succesvol in het verwezenlijken van hun wensen en ambities door het leveren van behoeftegerichte personeelsoplossingen.

Onze Visie

Binding door vertrouwen. Dat is ons uitgangspunt. Naast onze specialistische ervaring in uw markt is onze werkwijze gebaseerd op een verregaande samenwerking en sterke vertrouwensrelatie met onze klanten. Met als doel de vraagstelling helder te krijgen én het juiste antwoord te vinden. Dat drijft ons en daarvoor voelen wij ons persoonlijk verantwoordelijk.

Partnership

In de praktijk vertalen we onze visie in partnerships met onze opdrachtgevers. Hierdoor zijn we voortdurend in staat om snel en effectief uw personeelsbehoefte in te vullen. We weten wat de vereisten zijn voor elk type functie en welke kandidaten daarvoor het meest geschikt zijn. Een win-winsituatie die uw en onze professionaliteit en kwaliteit nog verder verhoogt.

Peter Kremer - Sr. Recruitment Consultant / Partner
Jeffrey Hensen - Sr. Recruitment Consultant / Partner
Marjo Lucker - Recruitment Consultant
Anita Verheijen - Office Manager Uden
Marco Pachen - Sr. Recruitment Consultant / Partner
Lucien Strackx - Sr. Recruitment Consultant / Partner
Marije Hoogendoorn - Sr. Recruitment Specialist
Els Vanspauwen - Office Manager
Nele Geusens - Recruitment Specialist
Laura Adrian - Recruitment Specialist
Nicki Boumans - Recruitment Specialist
Menarini Diagnostics Fisher Farma Immunodiagnostic Systems (IDS) Forcare ( Part of Philips) IME Medical Electrospinning Elekta (formerly Nucletron) Medcor Pharmaceuticals B.V. ADD International Asahi Intecc Medis Medical imaging systems PamGene International BV Vaxxinova International Biotalys (Agrosavfe) Beta-cell Envigo Meso Scale Discovery (NL) Alcami (vh. CML/Chemshop) Nederlandse Drogisterij Service Lamboo Mobile Medical Mercachem BV EMCM Instrumentation Laboratory NL (Part of WERFEN) Lab Services (specialisten in Liquid Handling)(zelfde adres als Merlin Bioproducts) Imprivata Analis sa/nv (Namen)
Duitsland

Merowingerplatz 1
40225 DUESSELDORF
E-mail

België

BioVille, Agoralaan
Building A bis
B-3590 DIEPENBEEK
E-mail

Pivot Park Kloosterstraat 9 
5349 AB OSS
E-mail

Nederland

Odiliastraat 92
5401 ZZ UDEN
E-mail

Copyright: Thema Group 2021  |  Disclaimer  |  Privacybeleid  |  RSS feeds  |  Sitemap  |  Contact
OTYS Recruiting Technology PXL Communicatie