Home > Wie zijn wij? > Wie zijn wij? Nele Geusens

 

Nele Geusens

Functie:
Recruitment Specialist 
Jr. Recruitment Consultant

Actief sinds:
2016

Verantwoordelijk voor:
het identificeren, benaderen, enthousiasmeren, screenen en matchen van potentiële kandidaten

Telefoonnummer:
T: +32 (0)497 57 08 94

Over Nele:
Zowel tijdens mijn studies biomedische wetenschappen, PhD en vorige functies heb ik ruime ervaring opgebouwd binnen de Life Sciences, moleculaire biologie, mobile health, vroedkunde, hematologie, medical devices,… Ook ben ik actief geweest als account manager in het gebied van de moleculaire biologie. Sinds 2016 werk ik bij Thema Group als Recruitment Specialist. Hierbij zoek ik naar de ideale match tussen werknemers en onze klanten, en probeer ik aan de wensen en verwachtingen van beide partijen tegemoet te komen.

Wie zijn wij?

Partner in Life Science Recruitment

Thema Group is opgericht in 1989 en inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met meer dan twintig medewerkers. Vanuit onze vestigingen in Nederland, België en Duitsland bouwen we aan een toonaangevend netwerk binnen Life Sciences en verzorgen we de werving & selectie van uw toekomstige medewerkers.

Onze Missie

Thema Group is een Life Sciences Werving & Selectiebureau dat werkt voor (inter)nationale ondernemingen binnen Europa in de sectoren laboratorium technologie, farmaceutische industrie, biotechnologie, medical devices, procestechnologie, chemie en food BtB. Thema Group is voor zowel klanten als kandidaten succesvol in het verwezenlijken van hun wensen en ambities door het leveren van behoeftegerichte personeelsoplossingen.

Onze Visie

Binding door vertrouwen. Dat is ons uitgangspunt. Naast onze specialistische ervaring in uw markt is onze werkwijze gebaseerd op een verregaande samenwerking en sterke vertrouwensrelatie met onze klanten. Met als doel de vraagstelling helder te krijgen én het juiste antwoord te vinden. Dat drijft ons en daarvoor voelen wij ons persoonlijk verantwoordelijk.

Partnership

In de praktijk vertalen we onze visie in partnerships met onze opdrachtgevers. Hierdoor zijn we voortdurend in staat om snel en effectief uw personeelsbehoefte in te vullen. We weten wat de vereisten zijn voor elk type functie en welke kandidaten daarvoor het meest geschikt zijn. Een win-winsituatie die uw en onze professionaliteit en kwaliteit nog verder verhoogt.

Peter Kremer - Sr. Recruitment Consultant / Partner
Jeffrey Hensen - Sr. Recruitment Consultant / Partner
Marjo Lucker - Recruitment Consultant
Anita Verheijen - Office Manager Uden
Marco Pachen - Sr. Recruitment Consultant / Partner
Siska van Thienen - Process Manager
Inge Tremmery - Sr. Recruitment Specialist
Lucien Strackx - Sr. Recruitment Consultant / Partner
Marije Hoogendoorn - Sr. Recruitment Specialist
Els Vanspauwen - Office Manager
Nele Geusens - Recruitment Specialist
Martin Fleckenstein - Recruitment Consultant
Laura Adrian - Recruitment Specialist
Hannah Baumbach - Recruitment Specialist
Mike Odekerken - Recruitment Consultant
Nicki Boumans - Recruitment Specialist
Sanquin Biomerieux Nederland Alvogen NFZ (Nederlandse Farmaceutische Zorggroep) Allflex Lifestock Intelligence LeQuest Baxter BV (NL) MML-Medical Innoser Picarro Inc. Analis sa/nv (Namen) Cantel ( Medivators) Fisher Farma Immunodiagnostic Systems (IDS) Anton Paar Benelux Launch Diagnostics & Biokit Ltd NimaGen B.V part of Biolegio Mosadex Organ Recovery Systems PamGene International BV Elementis Specialties Netherlands BV -Delden Eppendorf Nederland BV Nederlandse Drogisterij Service Asahi Intecc LUMINEX
Duitsland

Merowingerplatz 1
40225 DUESSELDORF
E-mail

België

BioVille, Agoralaan
Building A bis
B-3590 DIEPENBEEK
E-mail

Pivot Park Kloosterstraat 9 
5349 AB OSS
E-mail

Nederland

Odiliastraat 92
5401 ZZ UDEN
E-mail

Copyright: Thema Group 2020  |  Disclaimer  |  Privacybeleid  |  RSS feeds  |  Sitemap  |  Contact
OTYS Recruiting Technology PXL Communicatie