Home > Wie zijn wij? > Wie zijn wij? Mike Odekerken
Twitter Linkedin Xing

 

Mike Odekerken

Functie:
Recruitment Consultant

Actief sinds:
2017

Verantwoordelijk voor:
Medical Devices Benelux

Telefoonnummer:
T: +31 413 24 36 36
M: +31 615 686 949

Over Mike:
In 2000 ben ik mijn carrière gestart bij diverse gerenommeerde bedrijven in de farma- en medical device industrie. Daarbij heb ik diverse rollen bekleed zoals accountmanagement, ondersteuning van medische procedures als ook business development. In 2017 heb ik de overstap gemaakt naar Thema Group. Als insider vanuit de industrie maak ik graag gebruik van mijn werkervaring en het netwerk van mensen. Mijn persoonlijke visie en missie is dat werk voor mensen bepalend is voor welzijn en gezondheid. Vanuit passie voor mens en bedrijf ben ik graag uw Recruitment Consultant Benelux.

Wie zijn wij?

Partner in Life Science Recruitment

Thema Group is opgericht in 1989 en inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met meer dan twintig medewerkers. Vanuit onze vestigingen in Nederland, België en Duitsland bouwen we aan een toonaangevend netwerk binnen Life Sciences en verzorgen we de werving & selectie van uw toekomstige medewerkers.

Onze Missie

Thema Group is een Life Sciences Werving & Selectiebureau dat werkt voor (inter)nationale ondernemingen binnen Europa in de sectoren laboratorium technologie, farmaceutische industrie, biotechnologie, medical devices, procestechnologie, chemie en food BtB. Thema Group is voor zowel klanten als kandidaten succesvol in het verwezenlijken van hun wensen en ambities door het leveren van behoeftegerichte personeelsoplossingen.

Onze Visie

Binding door vertrouwen. Dat is ons uitgangspunt. Naast onze specialistische ervaring in uw markt is onze werkwijze gebaseerd op een verregaande samenwerking en sterke vertrouwensrelatie met onze klanten. Met als doel de vraagstelling helder te krijgen én het juiste antwoord te vinden. Dat drijft ons en daarvoor voelen wij ons persoonlijk verantwoordelijk.

Partnership

In de praktijk vertalen we onze visie in partnerships met onze opdrachtgevers. Hierdoor zijn we voortdurend in staat om snel en effectief uw personeelsbehoefte in te vullen. We weten wat de vereisten zijn voor elk type functie en welke kandidaten daarvoor het meest geschikt zijn. Een win-winsituatie die uw en onze professionaliteit en kwaliteit nog verder verhoogt.

Peter Kremer - Sr. Recruitment Consultant / Partner
Jeffrey Hensen - Sr. Recruitment Consultant / Partner
Marjo Lucker - Recruitment Consultant
Jeannette Matthesius - Office Manager
Marco Pachen - Sr. Recruitment Consultant / Partner
Siska van Thienen - Process Manager
Inge Tremmery - Sr. Recruitment Specialist
Lucien Strackx - Sr. Recruitment Consultant / Partner
Marije Hoogendoorn - Sr. Recruitment Specialist
Els Vanspauwen - Office Manager
Nele Geusens - Recruitment Specialist
Cindy Colombo - Recruitment Specialist
Martijn Meens - Recruitment Consultant
Nicki Boumans - Recruitment Specialist
Jana Mallah - Recruitment Specialist
Hannah Baumbach - Recruitment Specialist
Martin Fleckenstein - Recruitment Consultant
Elien Jeuris - Recruitment Specialist
Mike Odekerken - Recruitment Consultant
Julia Kirchhof - Recruitment Specialist
Nicole Albert - Recruitment Specialist
Maike Goossens - Recruitment Specialist
Bilthoven Biologicals Prinsen BV Imprivata Anton Paar Benelux Vaxxinova International Alko International/Döhler Baxter BV (NL) Sun Pharmaceutical Industries Europe BV APOTEX NEDERLAND BV (voorheen-Katwijk Farma A1-Envirosciences Biomerieux Nederland Fortimedix Manufacturing B.V. UgenTec BVBA Bayer Healthcare (v.h.MEDRAD Europe BV) Fluor Infors Benelux BV Skalar Analytical BV Agrosavfe amedes Holding AG Eurofins Global Central Lab (Medinet) Bioconnection Lab Services (specialisten in Liquid Handling)(zelfde adres als Merlin Bioproducts) Konica Minolta Medical & Graphic Imaging Europe BV (Nederland) PamGene International BV Elekta (formerly Nucletron)
Duitsland

Merowingerplatz 1
40225 DUESSELDORF
E-mail

België

BioVille, Agoralaan
Building A bis
B-3590 DIEPENBEEK
E-mail

Pivot Park Kloosterstraat 9 
5349 AB OSS
E-mail

Nederland

Odiliastraat 92
5401 ZZ UDEN
E-mail

Copyright: Thema Group 2018  |  Disclaimer  |  Privacybeleid  |  RSS feeds  |  Sitemap  |  Contact
OTYS Recruiting Technology PXL Communicatie