Home > Wie zijn wij? > Wie zijn wij? Mike Odekerken

 

Mike Odekerken

Functie:
Recruitment Consultant

Actief sinds:
2017

Verantwoordelijk voor:
Medical Devices Benelux

Telefoonnummer:
T: +31 413 24 36 36
M: +31 615 686 949

Over Mike:
In 2000 ben ik mijn carrière gestart bij diverse gerenommeerde bedrijven in de farma- en medical device industrie. Daarbij heb ik diverse rollen bekleed zoals accountmanagement, ondersteuning van medische procedures als ook business development. In 2017 heb ik de overstap gemaakt naar Thema Group. Als insider vanuit de industrie maak ik graag gebruik van mijn werkervaring en het netwerk van mensen. Mijn persoonlijke visie en missie is dat werk voor mensen bepalend is voor welzijn en gezondheid. Vanuit passie voor mens en bedrijf ben ik graag uw Recruitment Consultant Benelux.

Wie zijn wij?

Partner in Life Science Recruitment

Thema Group is opgericht in 1989 en inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met meer dan twintig medewerkers. Vanuit onze vestigingen in Nederland, België en Duitsland bouwen we aan een toonaangevend netwerk binnen Life Sciences en verzorgen we de werving & selectie van uw toekomstige medewerkers.

Onze Missie

Thema Group is een Life Sciences Werving & Selectiebureau dat werkt voor (inter)nationale ondernemingen binnen Europa in de sectoren laboratorium technologie, farmaceutische industrie, biotechnologie, medical devices, procestechnologie, chemie en food BtB. Thema Group is voor zowel klanten als kandidaten succesvol in het verwezenlijken van hun wensen en ambities door het leveren van behoeftegerichte personeelsoplossingen.

Onze Visie

Binding door vertrouwen. Dat is ons uitgangspunt. Naast onze specialistische ervaring in uw markt is onze werkwijze gebaseerd op een verregaande samenwerking en sterke vertrouwensrelatie met onze klanten. Met als doel de vraagstelling helder te krijgen én het juiste antwoord te vinden. Dat drijft ons en daarvoor voelen wij ons persoonlijk verantwoordelijk.

Partnership

In de praktijk vertalen we onze visie in partnerships met onze opdrachtgevers. Hierdoor zijn we voortdurend in staat om snel en effectief uw personeelsbehoefte in te vullen. We weten wat de vereisten zijn voor elk type functie en welke kandidaten daarvoor het meest geschikt zijn. Een win-winsituatie die uw en onze professionaliteit en kwaliteit nog verder verhoogt.

Peter Kremer - Sr. Recruitment Consultant / Partner
Jeffrey Hensen - Sr. Recruitment Consultant / Partner
Marjo Lucker - Recruitment Consultant
Anita Verheijen - Office Manager Uden
Marco Pachen - Sr. Recruitment Consultant / Partner
Siska van Thienen - Process Manager
Lucien Strackx - Sr. Recruitment Consultant / Partner
Marije Hoogendoorn - Sr. Recruitment Specialist
Els Vanspauwen - Office Manager
Nele Geusens - Recruitment Specialist
Laura Adrian - Recruitment Specialist
Nicki Boumans - Recruitment Specialist
Mike Odekerken - Recruitment Consultant
Innoser UgenTec BVBA LeQuest DuPont Industrial Biosciences QPS (Xendo Drug Development) The Binding Site Ltd Active Cues - Tovertafel MSD Animal Health Genetic Signatures PHC Europe B.V. Dr. Reddy's (Octoplus) Micromeritics NV Brocacef BV Maarssen Bio-Works Technologies AB Alcami (vh. CML/Chemshop) Infors Benelux BV Bruker Optics Launch Diagnostics & Biokit Ltd Molecular Devices (B) (Danaher Group) Fresenius Medical Care A1-Envirosciences Mosadex Büchi Labortechnik Lamboo Mobile Medical Nederlandse Drogisterij Service
Duitsland

Merowingerplatz 1
40225 DUESSELDORF
E-mail

België

BioVille, Agoralaan
Building A bis
B-3590 DIEPENBEEK
E-mail

Pivot Park Kloosterstraat 9 
5349 AB OSS
E-mail

Nederland

Odiliastraat 92
5401 ZZ UDEN
E-mail

Copyright: Thema Group 2021  |  Disclaimer  |  Privacybeleid  |  RSS feeds  |  Sitemap  |  Contact
OTYS Recruiting Technology PXL Communicatie