Home > Wie zijn wij? > Wie zijn wij? Marije Hoogendoorn

 

Marije Hoogendoorn 

Functie:
Sr. Recruitment Specialist

Actief sinds:
2009

Verantwoordelijk voor:
het identificeren, benaderen, enthousiasmeren, screenen en matchen van potentiële kandidaten

Telefoonnummer:
T: +31 (0)6 23 13 51 18

Over Marije:
Mijn opleiding en werkervaring in de farmaceutische industrie zijn in mijn werk zeer waardevol. Een ruime ervaring met klantencontacten, een opgebouwd netwerk en inzicht in veel en diverse functies helpen mij bij het zoeken naar en vinden van de juiste kandidaat.

Wie zijn wij?

Partner in Life Science Recruitment

Thema Group is opgericht in 1989 en inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met meer dan twintig medewerkers. Vanuit onze vestigingen in Nederland, België en Duitsland bouwen we aan een toonaangevend netwerk binnen Life Sciences en verzorgen we de werving & selectie van uw toekomstige medewerkers.

Onze Missie

Thema Group is een Life Sciences Werving & Selectiebureau dat werkt voor (inter)nationale ondernemingen binnen Europa in de sectoren laboratorium technologie, farmaceutische industrie, biotechnologie, medical devices, procestechnologie, chemie en food BtB. Thema Group is voor zowel klanten als kandidaten succesvol in het verwezenlijken van hun wensen en ambities door het leveren van behoeftegerichte personeelsoplossingen.

Onze Visie

Binding door vertrouwen. Dat is ons uitgangspunt. Naast onze specialistische ervaring in uw markt is onze werkwijze gebaseerd op een verregaande samenwerking en sterke vertrouwensrelatie met onze klanten. Met als doel de vraagstelling helder te krijgen én het juiste antwoord te vinden. Dat drijft ons en daarvoor voelen wij ons persoonlijk verantwoordelijk.

Partnership

In de praktijk vertalen we onze visie in partnerships met onze opdrachtgevers. Hierdoor zijn we voortdurend in staat om snel en effectief uw personeelsbehoefte in te vullen. We weten wat de vereisten zijn voor elk type functie en welke kandidaten daarvoor het meest geschikt zijn. Een win-winsituatie die uw en onze professionaliteit en kwaliteit nog verder verhoogt.

Peter Kremer - Sr. Recruitment Consultant / Partner
Jeffrey Hensen - Sr. Recruitment Consultant / Partner
Marjo Lucker - Recruitment Consultant
Anita Verheijen - Office Manager Uden
Marco Pachen - Sr. Recruitment Consultant / Partner
Siska van Thienen - Process Manager
Inge Tremmery - Sr. Recruitment Specialist
Lucien Strackx - Sr. Recruitment Consultant / Partner
Marije Hoogendoorn - Sr. Recruitment Specialist
Els Vanspauwen - Office Manager
Nele Geusens - Recruitment Specialist
Martijn Meens - Recruitment Consultant
Martin Fleckenstein - Recruitment Consultant
Laura Adrian - Recruitment Specialist
Hannah Baumbach - Recruitment Specialist
Mike Odekerken - Recruitment Consultant
Nicki Boumans - Recruitment Specialist
IME Medical Electrospinning Fisher Farma Radiometer benelux BV ( Danaher Group) Skalar Analytical BV Aptec Diagnostics nv PFEnex Innogenetics (now: FUJIREBIO) Menarini Diagnostics Dechra Veterinary Products Sanquin Dr. Reddy's (Octoplus) Büchi Labortechnik G2 Speech Tromp Medical Engineering (  BE / mammografie ook EX-Hologic) Elementis Specialties Netherlands BV -Delden Alvogen Fox Diagnostics Ge Healthcare ( GE Life Sciences part of Danaher) Fresenius Medical Care Alcami (vh. CML/Chemshop) Interscience België Instrumentation Laboratory NL (Part of WERFEN) Novuqare Biotalys (Agrosavfe) Asahi Intecc
Duitsland

Merowingerplatz 1
40225 DUESSELDORF
E-mail

België

BioVille, Agoralaan
Building A bis
B-3590 DIEPENBEEK
E-mail

Pivot Park Kloosterstraat 9 
5349 AB OSS
E-mail

Nederland

Odiliastraat 92
5401 ZZ UDEN
E-mail

Copyright: Thema Group 2020  |  Disclaimer  |  Privacybeleid  |  RSS feeds  |  Sitemap  |  Contact
OTYS Recruiting Technology PXL Communicatie