Home > Wie zijn wij? > Wie zijn wij? Marco Pachen

 

Marco Pachen

Functie:
Senior Recruitment Consultant / partner

Actief sinds:
2006

Verantwoordelijk voor:
Laboratoriumtechnologie en Medical Devices

Telefoonnummer:
T: +32 (0)473 98 21 47

Over Marco:
Na enkele jaren gewerkt te hebben in Diagnostiek, R&D en Sales bij toonaangevende Life Sciences bedrijven, ben ik in 2005 bij Thema Group begonnen. Als consultant gebruik ik deze ervaring en mijn persoonlijk netwerk om kandidaten aan de juiste baan te helpen en om bedrijven aan de juiste kandidaat te helpen. Voor Thema Group ben ik altijd op zoek naar nieuwe kansen en uitdagingen; het uitbreiden van onze professionele activiteiten naar andere landen van Europa, bouwend op onze marktleiderspositie in de Benelux, is slechts een voorbeeld. The sky is the limit!

Wie zijn wij?

Partner in Life Science Recruitment

Thema Group is opgericht in 1989 en inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met meer dan twintig medewerkers. Vanuit onze vestigingen in Nederland, België en Duitsland bouwen we aan een toonaangevend netwerk binnen Life Sciences en verzorgen we de werving & selectie van uw toekomstige medewerkers.

Onze Missie

Thema Group is een Life Sciences Werving & Selectiebureau dat werkt voor (inter)nationale ondernemingen binnen Europa in de sectoren laboratorium technologie, farmaceutische industrie, biotechnologie, medical devices, procestechnologie, chemie en food BtB. Thema Group is voor zowel klanten als kandidaten succesvol in het verwezenlijken van hun wensen en ambities door het leveren van behoeftegerichte personeelsoplossingen.

Onze Visie

Binding door vertrouwen. Dat is ons uitgangspunt. Naast onze specialistische ervaring in uw markt is onze werkwijze gebaseerd op een verregaande samenwerking en sterke vertrouwensrelatie met onze klanten. Met als doel de vraagstelling helder te krijgen én het juiste antwoord te vinden. Dat drijft ons en daarvoor voelen wij ons persoonlijk verantwoordelijk.

Partnership

In de praktijk vertalen we onze visie in partnerships met onze opdrachtgevers. Hierdoor zijn we voortdurend in staat om snel en effectief uw personeelsbehoefte in te vullen. We weten wat de vereisten zijn voor elk type functie en welke kandidaten daarvoor het meest geschikt zijn. Een win-winsituatie die uw en onze professionaliteit en kwaliteit nog verder verhoogt.

Peter Kremer - Sr. Recruitment Consultant / Partner
Jeffrey Hensen - Sr. Recruitment Consultant / Partner
Marjo Lucker - Recruitment Consultant
Anita Verheijen - Office Manager Uden
Marco Pachen - Sr. Recruitment Consultant / Partner
Lucien Strackx - Sr. Recruitment Consultant / Partner
Marije Hoogendoorn - Sr. Recruitment Specialist
Els Vanspauwen - Office Manager
Nele Geusens - Recruitment Specialist
Laura Adrian - Recruitment Specialist
Nicki Boumans - Recruitment Specialist
Active Cues - Tovertafel Infors Benelux BV Molecular Devices (B) (Danaher Group) LUMINEX A1-Envirosciences Elekta (formerly Nucletron) QPS (Xendo Drug Development) PharmaFluidics Roche Diagnostics Nederland BV Fisher Farma Aptec Diagnostics nv Micromeritics NV Picarro Inc. PFEnex Mercachem BV MaxCyte Innogenetics (now: FUJIREBIO) PHC Europe B.V. Vaxxinova International Hanna Instruments BV Waters Chromatography The Binding Site Ltd Interscience België Mosadex Meso Scale Discovery (NL)
Duitsland

Merowingerplatz 1
40225 DUESSELDORF
E-mail

België

BioVille, Agoralaan
Building A bis
B-3590 DIEPENBEEK
E-mail

Pivot Park Kloosterstraat 9 
5349 AB OSS
E-mail

Nederland

Odiliastraat 92
5401 ZZ UDEN
E-mail

Copyright: Thema Group 2021  |  Disclaimer  |  Privacybeleid  |  RSS feeds  |  Sitemap  |  Contact
OTYS Recruiting Technology PXL Communicatie