Home > Wie zijn wij? > Wie zijn wij? Lucien Strackx

 

Lucien Strackx

Functie:
Senior Recruitment Consultant / Partner


Actief sinds:
1998

Verantwoordelijk voor:
Laboratoriumtechnologie en Biotechnologie

Telefoonnummer:
T: +32 (0)475 28 42 36

Over Lucien:
Na verschillende internationale functies in Sales, Marketing en General Management binnen bedrijven in de Life Sciences, heb ik me in 1998 aangesloten bij Thema Group. Ik richt me met name op functies binnen Laboratoriumtechnologie en Biotechnologie, soortgelijk aan de functies die ik zelf heb vervuld. Groot respect tonen aan kandidaten en het beste van mezelf geven om de personeelsproblemen van mijn cliënten op te lossen zijn mijn redenen om onderdeel uit te maken van Thema Group.

Wie zijn wij?

Partner in Life Science Recruitment

Thema Group is opgericht in 1989 en inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met meer dan twintig medewerkers. Vanuit onze vestigingen in Nederland, België en Duitsland bouwen we aan een toonaangevend netwerk binnen Life Sciences en verzorgen we de werving & selectie van uw toekomstige medewerkers.

Onze Missie

Thema Group is een Life Sciences Werving & Selectiebureau dat werkt voor (inter)nationale ondernemingen binnen Europa in de sectoren laboratorium technologie, farmaceutische industrie, biotechnologie, medical devices, procestechnologie, chemie en food BtB. Thema Group is voor zowel klanten als kandidaten succesvol in het verwezenlijken van hun wensen en ambities door het leveren van behoeftegerichte personeelsoplossingen.

Onze Visie

Binding door vertrouwen. Dat is ons uitgangspunt. Naast onze specialistische ervaring in uw markt is onze werkwijze gebaseerd op een verregaande samenwerking en sterke vertrouwensrelatie met onze klanten. Met als doel de vraagstelling helder te krijgen én het juiste antwoord te vinden. Dat drijft ons en daarvoor voelen wij ons persoonlijk verantwoordelijk.

Partnership

In de praktijk vertalen we onze visie in partnerships met onze opdrachtgevers. Hierdoor zijn we voortdurend in staat om snel en effectief uw personeelsbehoefte in te vullen. We weten wat de vereisten zijn voor elk type functie en welke kandidaten daarvoor het meest geschikt zijn. Een win-winsituatie die uw en onze professionaliteit en kwaliteit nog verder verhoogt.

Peter Kremer - Sr. Recruitment Consultant / Partner
Jeffrey Hensen - Sr. Recruitment Consultant / Partner
Marjo Lucker - Recruitment Consultant
Anita Verheijen - Office Manager Uden
Marco Pachen - Sr. Recruitment Consultant / Partner
Lucien Strackx - Sr. Recruitment Consultant / Partner
Marije Hoogendoorn - Sr. Recruitment Specialist
Els Vanspauwen - Office Manager
Nele Geusens - Recruitment Specialist
Laura Adrian - Recruitment Specialist
Nicki Boumans - Recruitment Specialist
Biognost BVBA (B) Radiometer benelux BV ( Danaher Group) Active Cues - Tovertafel Waters Chromatography Alphatron Medical Systems BV Fuji Medical Systems Benelux (B) NimaGen B.V part of Biolegio Envigo Genencor Elementis Specialties Netherlands BV -Delden Omron Healthcare NL Dechra Veterinary Products QPS (Xendo Drug Development) Asahi Intecc Büchi Labortechnik Aptec Diagnostics nv MML-Medical Synthon Biopharmaceuticals GymnaUniphy Meso Scale Discovery (NL) Nederlandse Drogisterij Service Diagenode (part of Hologic) MercachemSyncom Lab Services (specialisten in Liquid Handling)(zelfde adres als Merlin Bioproducts) Interscience België
Duitsland

Merowingerplatz 1
40225 DUESSELDORF
E-mail

België

BioVille, Agoralaan
Building A bis
B-3590 DIEPENBEEK
E-mail

Pivot Park Kloosterstraat 9 
5349 AB OSS
E-mail

Nederland

Odiliastraat 92
5401 ZZ UDEN
E-mail

Copyright: Thema Group 2021  |  Disclaimer  |  Privacybeleid  |  RSS feeds  |  Sitemap  |  Contact
OTYS Recruiting Technology PXL Communicatie