Home > Wie zijn wij? > Wie zijn wij? Inge Tremmery

 

Inge Tremmery

Functie:
Sr. Recruitment Specialist
Ass. Process Manager

Actief sinds:
2010

Verantwoordelijk voor:
het identificeren, benaderen, enthousiasmeren, screenen en matchen van potentiële kandidaten

Telefoonnummer:
T: +32 (0)475 70 33 31

Over Inge:
Met een gedegen achtergrond in onderzoek en biomedische wetenschappen werk ik nu 6 jaar in de werving en selectie. Ik ben een eerste aanspreekpunt voor potentiële kandidaten om ze te leiden naar nieuwe kansen en mogelijkheden!

Wie zijn wij?

Partner in Life Science Recruitment

Thema Group is opgericht in 1989 en inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met meer dan twintig medewerkers. Vanuit onze vestigingen in Nederland, België en Duitsland bouwen we aan een toonaangevend netwerk binnen Life Sciences en verzorgen we de werving & selectie van uw toekomstige medewerkers.

Onze Missie

Thema Group is een Life Sciences Werving & Selectiebureau dat werkt voor (inter)nationale ondernemingen binnen Europa in de sectoren laboratorium technologie, farmaceutische industrie, biotechnologie, medical devices, procestechnologie, chemie en food BtB. Thema Group is voor zowel klanten als kandidaten succesvol in het verwezenlijken van hun wensen en ambities door het leveren van behoeftegerichte personeelsoplossingen.

Onze Visie

Binding door vertrouwen. Dat is ons uitgangspunt. Naast onze specialistische ervaring in uw markt is onze werkwijze gebaseerd op een verregaande samenwerking en sterke vertrouwensrelatie met onze klanten. Met als doel de vraagstelling helder te krijgen én het juiste antwoord te vinden. Dat drijft ons en daarvoor voelen wij ons persoonlijk verantwoordelijk.

Partnership

In de praktijk vertalen we onze visie in partnerships met onze opdrachtgevers. Hierdoor zijn we voortdurend in staat om snel en effectief uw personeelsbehoefte in te vullen. We weten wat de vereisten zijn voor elk type functie en welke kandidaten daarvoor het meest geschikt zijn. Een win-winsituatie die uw en onze professionaliteit en kwaliteit nog verder verhoogt.

Peter Kremer - Sr. Recruitment Consultant / Partner
Jeffrey Hensen - Sr. Recruitment Consultant / Partner
Marjo Lucker - Recruitment Consultant
Anita Verheijen - Office Manager Uden
Marco Pachen - Sr. Recruitment Consultant / Partner
Siska van Thienen - Process Manager
Inge Tremmery - Sr. Recruitment Specialist
Lucien Strackx - Sr. Recruitment Consultant / Partner
Marije Hoogendoorn - Sr. Recruitment Specialist
Els Vanspauwen - Office Manager
Nele Geusens - Recruitment Specialist
Martin Fleckenstein - Recruitment Consultant
Laura Adrian - Recruitment Specialist
Hannah Baumbach - Recruitment Specialist
Mike Odekerken - Recruitment Consultant
Nicki Boumans - Recruitment Specialist
Roche Diagnostics Nederland BV Innoser Büchi Labortechnik EMCM Utrecht Dental Eppendorf Nederland BV Elementis Specialties Netherlands BV -Delden Infors Benelux BV Cytivia ( GE Life Sciences Part of Danaher) Instrumentation Laboratory NL (Part of WERFEN) Aptec Diagnostics nv Immunodiagnostic Systems (IDS) Diagenode Asahi Intecc Fisher Farma The Binding Site Ltd Analis sa/nv (Namen) Beta-cell PMT Benelux PFEnex Metrohm Belgium (ionenchromatografie, titratiesystemen, pH meters Bio-Works Technologies AB MML-Medical Charles River Laboratories Biomerieux Nederland
Duitsland

Merowingerplatz 1
40225 DUESSELDORF
E-mail

België

BioVille, Agoralaan
Building A bis
B-3590 DIEPENBEEK
E-mail

Pivot Park Kloosterstraat 9 
5349 AB OSS
E-mail

Nederland

Odiliastraat 92
5401 ZZ UDEN
E-mail

Copyright: Thema Group 2020  |  Disclaimer  |  Privacybeleid  |  RSS feeds  |  Sitemap  |  Contact
OTYS Recruiting Technology PXL Communicatie