Home > Wie zijn wij? > Wie zijn wij? Hannah Baumbach

 

Hannah Baumbach

Functie:
Recruitment Specialist
Process Manager Duitsland 

Actief sinds:
2017

Verantwoordelijk voor: 
het identificeren, benaderen, enthousiasmeren, screenen en matchen van potentiële kandidaten

Telefoonnummer:
T: +49 211 78475144
M: +49 171 8280180

Over Hannah: 
Tijdens mijn studies ben ik in aanraking gekomen met verschillende boeiende domeinen binnen de Life Sciences. Ik deed mijn Bachelor en Master in Moleculaire Biologie met thesis focus op het Biomedische. Sinds 2017 werk ik bij Thema Group. Als Recruitment Specialist is het mijn uitdagende taak om bedrijven en kandidaten perfect te matchen. Daarnaast ben ik als Process Manager verantwoordelijk voor het coordineren en motiveren van het Duitse team van Recruitment Specialists.

Wie zijn wij?

Partner in Life Science Recruitment

Thema Group is opgericht in 1989 en inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met meer dan twintig medewerkers. Vanuit onze vestigingen in Nederland, België en Duitsland bouwen we aan een toonaangevend netwerk binnen Life Sciences en verzorgen we de werving & selectie van uw toekomstige medewerkers.

Onze Missie

Thema Group is een Life Sciences Werving & Selectiebureau dat werkt voor (inter)nationale ondernemingen binnen Europa in de sectoren laboratorium technologie, farmaceutische industrie, biotechnologie, medical devices, procestechnologie, chemie en food BtB. Thema Group is voor zowel klanten als kandidaten succesvol in het verwezenlijken van hun wensen en ambities door het leveren van behoeftegerichte personeelsoplossingen.

Onze Visie

Binding door vertrouwen. Dat is ons uitgangspunt. Naast onze specialistische ervaring in uw markt is onze werkwijze gebaseerd op een verregaande samenwerking en sterke vertrouwensrelatie met onze klanten. Met als doel de vraagstelling helder te krijgen én het juiste antwoord te vinden. Dat drijft ons en daarvoor voelen wij ons persoonlijk verantwoordelijk.

Partnership

In de praktijk vertalen we onze visie in partnerships met onze opdrachtgevers. Hierdoor zijn we voortdurend in staat om snel en effectief uw personeelsbehoefte in te vullen. We weten wat de vereisten zijn voor elk type functie en welke kandidaten daarvoor het meest geschikt zijn. Een win-winsituatie die uw en onze professionaliteit en kwaliteit nog verder verhoogt.

Peter Kremer - Sr. Recruitment Consultant / Partner
Jeffrey Hensen - Sr. Recruitment Consultant / Partner
Marjo Lucker - Recruitment Consultant
Anita Verheijen - Office Manager Uden
Marco Pachen - Sr. Recruitment Consultant / Partner
Siska van Thienen - Process Manager
Inge Tremmery - Sr. Recruitment Specialist
Lucien Strackx - Sr. Recruitment Consultant / Partner
Marije Hoogendoorn - Sr. Recruitment Specialist
Els Vanspauwen - Office Manager
Nele Geusens - Recruitment Specialist
Martin Fleckenstein - Recruitment Consultant
Laura Adrian - Recruitment Specialist
Hannah Baumbach - Recruitment Specialist
Mike Odekerken - Recruitment Consultant
Nicki Boumans - Recruitment Specialist
NFZ (Nederlandse Farmaceutische Zorggroep) Diagenode Lamboo Mobile Medical Aptec Diagnostics nv Metrohm Belgium (ionenchromatografie, titratiesystemen, pH meters Vaxxinova International Genetic Signatures Dechra Veterinary Products Active Cues - Tovertafel Beckman Coulter Nederland ( Danaher Group) Fuji Medical Systems Benelux (B) Utrecht Dental Eureco Pharma Sun Pharmaceutical Industries Europe BV Biomerieux Nederland Boma MercachemSyncom PharmaFluidics Algist Bruggeman LeQuest Organ Recovery Systems Hamilton Robotics (NL) Terumo Europe NV (België) Sanquin Eurofins Global Central Lab (Medinet)
Duitsland

Merowingerplatz 1
40225 DUESSELDORF
E-mail

België

BioVille, Agoralaan
Building A bis
B-3590 DIEPENBEEK
E-mail

Pivot Park Kloosterstraat 9 
5349 AB OSS
E-mail

Nederland

Odiliastraat 92
5401 ZZ UDEN
E-mail

Copyright: Thema Group 2020  |  Disclaimer  |  Privacybeleid  |  RSS feeds  |  Sitemap  |  Contact
OTYS Recruiting Technology PXL Communicatie