Home > Wie zijn wij? > Wie zijn wij? Elien Jeuris

 

Elien Jeuris 

Functie:
Recruitment Specialist 

Actief sinds:
2017

Verantwoordelijk voor:
het identificeren, benaderen, enthousiasmeren, screenen en matchen van potentiële kandidaten

Telefoonnummer:
T: +32 11 28 69 52
M: +32 472 74 43 13  

Over Elien:
Tijdens mijn opleiding Biomedische wetenschappen kwam ik in contact met uitdagingen omtrent snel en efficiënt nieuwe informatie te verwerken met de focus op innovatief denken om de levenskwaliteit van de mens te verbeteren door het bestuderen van moleculaire pathways. Hoewel de focus hier op research lag, koos ik een andere weg in te slaan en communicatieve vaardigheden te bundelen met wetenschappelijke kennis. Met deze mindset ging ik in 2017 van start bij Thema Group, waar ik als Recruitment Specialist actief op zoek ga naar geschikte vacatures binnen een wetenschappelijk spectrum en deze te koppelen aan de juiste mensen.

Wie zijn wij?

Partner in Life Science Recruitment

Thema Group is opgericht in 1989 en inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met meer dan twintig medewerkers. Vanuit onze vestigingen in Nederland, België en Duitsland bouwen we aan een toonaangevend netwerk binnen Life Sciences en verzorgen we de werving & selectie van uw toekomstige medewerkers.

Onze Missie

Thema Group is een Life Sciences Werving & Selectiebureau dat werkt voor (inter)nationale ondernemingen binnen Europa in de sectoren laboratorium technologie, farmaceutische industrie, biotechnologie, medical devices, procestechnologie, chemie en food BtB. Thema Group is voor zowel klanten als kandidaten succesvol in het verwezenlijken van hun wensen en ambities door het leveren van behoeftegerichte personeelsoplossingen.

Onze Visie

Binding door vertrouwen. Dat is ons uitgangspunt. Naast onze specialistische ervaring in uw markt is onze werkwijze gebaseerd op een verregaande samenwerking en sterke vertrouwensrelatie met onze klanten. Met als doel de vraagstelling helder te krijgen én het juiste antwoord te vinden. Dat drijft ons en daarvoor voelen wij ons persoonlijk verantwoordelijk.

Partnership

In de praktijk vertalen we onze visie in partnerships met onze opdrachtgevers. Hierdoor zijn we voortdurend in staat om snel en effectief uw personeelsbehoefte in te vullen. We weten wat de vereisten zijn voor elk type functie en welke kandidaten daarvoor het meest geschikt zijn. Een win-winsituatie die uw en onze professionaliteit en kwaliteit nog verder verhoogt.

Peter Kremer - Sr. Recruitment Consultant / Partner
Jeffrey Hensen - Sr. Recruitment Consultant / Partner
Marjo Lucker - Recruitment Consultant
Anita Verheijen - Office Manager Uden
Marco Pachen - Sr. Recruitment Consultant / Partner
Siska van Thienen - Process Manager
Inge Tremmery - Sr. Recruitment Specialist
Lucien Strackx - Sr. Recruitment Consultant / Partner
Marije Hoogendoorn - Sr. Recruitment Specialist
Els Vanspauwen - Office Manager
Nele Geusens - Recruitment Specialist
Martijn Meens - Recruitment Consultant
Martin Fleckenstein - Recruitment Consultant
Nicole Albert - Recruitment Specialist
Laura Adrian - Recruitment Specialist
Mike Odekerken - Recruitment Consultant
Hannah Baumbach - Recruitment Specialist
Fisher Farma Biotalys (Agrosavfe) ApotheekZorg Medcor Pharmaceuticals B.V. Mercachem BV Lelypharma Innoser Lamboo Mobile Medical Carl Zeiss(NL) Canon Nederland Biomerieux Nederland Hamilton Robotics (NL) Gullimex Asahi Intecc Carestream Health Kodak Nederland BV ApotheekVoorzorg (Mosadex) Innogenetics (now: FUJIREBIO) PMT Benelux Beta-cell MML-Medical Sanquin Organ Recovery Systems Novuqare Cantel ( Medivators) Lab Services (specialisten in Liquid Handling)(zelfde adres als Merlin Bioproducts)
Duitsland

Merowingerplatz 1
40225 DUESSELDORF
E-mail

België

BioVille, Agoralaan
Building A bis
B-3590 DIEPENBEEK
E-mail

Pivot Park Kloosterstraat 9 
5349 AB OSS
E-mail

Nederland

Odiliastraat 92
5401 ZZ UDEN
E-mail

Copyright: Thema Group 2020  |  Disclaimer  |  Privacybeleid  |  RSS feeds  |  Sitemap  |  Contact
OTYS Recruiting Technology PXL Communicatie