Home > Wie zijn wij? > Wie zijn wij? Nele Geusens

 

Nele Geusens

Functie:
Recruitment Consultant

Actief sinds:
2016

Verantwoordelijk voor:
Laboratoriumtechnologie en biotechnologie

Telefoonnummer:
T: +32 (0)497 57 08 94

Over Nele:
Mijn ervaring in de Life Science sector komt van mijn studies biomedische wetenschappen, mijn PhD- onderzoek en mijn vorige wetenschappelijke functies die ik heb uitgeoefend binnen de mobile health, vroedkunde en in de laboratoriumwereld. Ook ben ik actief geweest als Product & Sale Specialist Genomics and Cellculture Benelux. Sinds 2016 werk ik bij Thema Group, waar ik startte als  Recruitment Specialist en vooral op zoek was naar de ideale match tussen werknemers en onze klanten. Sinds 2019 werk ik als Recruitment Consultant, waar ik nog steeds zoek naar die ideale match maar ook contacten leg met nieuwe en bestaande klanten! Op die manier probeer ik aan de wensen en verwachtingen van beide partijen tegemoet te komen. Een happy klant, een happy kandidaat, is ook een happy Nele! Ik hoor graag wat ik kan betekenen voor u of voor uw bedrijf!

Wie zijn wij?

Partner in Life Science Recruitment

Thema Group is opgericht in 1989 en inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met meer dan twintig medewerkers. Vanuit onze vestigingen in Nederland, België en Duitsland bouwen we aan een toonaangevend netwerk binnen Life Sciences en verzorgen we de werving & selectie van uw toekomstige medewerkers.

Onze Missie

Thema Group is een Life Sciences Werving & Selectiebureau dat werkt voor (inter)nationale ondernemingen binnen Europa in de sectoren laboratorium technologie, farmaceutische industrie, biotechnologie, medical devices, procestechnologie, chemie en food BtB. Thema Group is voor zowel klanten als kandidaten succesvol in het verwezenlijken van hun wensen en ambities door het leveren van behoeftegerichte personeelsoplossingen.

Onze Visie

Binding door vertrouwen. Dat is ons uitgangspunt. Naast onze specialistische ervaring in uw markt is onze werkwijze gebaseerd op een verregaande samenwerking en sterke vertrouwensrelatie met onze klanten. Met als doel de vraagstelling helder te krijgen én het juiste antwoord te vinden. Dat drijft ons en daarvoor voelen wij ons persoonlijk verantwoordelijk.

Partnership

In de praktijk vertalen we onze visie in partnerships met onze opdrachtgevers. Hierdoor zijn we voortdurend in staat om snel en effectief uw personeelsbehoefte in te vullen. We weten wat de vereisten zijn voor elk type functie en welke kandidaten daarvoor het meest geschikt zijn. Een win-winsituatie die uw en onze professionaliteit en kwaliteit nog verder verhoogt.

Peter Kremer - Sr. Recruitment Consultant / Partner
Jeffrey Hensen - Sr. Recruitment Consultant / Partner
Marjo Lucker - Recruitment Consultant
Anita Verheijen - Office Manager Uden
Marco Pachen - Sr. Recruitment Consultant / Partner
Lucien Strackx - Sr. Recruitment Consultant / Partner
Marije Hoogendoorn - Sr. Recruitment Specialist
Els Vanspauwen - Office Manager
Nele Geusens - Recruitment Specialist
Laura Adrian - Recruitment Specialist
Nicki Boumans - Recruitment Specialist
Cytivia ( GE Life Sciences Part of Danaher) PMT Benelux Launch Diagnostics & Biokit Ltd Nederlandse Drogisterij Service Menarini Diagnostics LeQuest Dechra Veterinary Products Fisher Farma PFEnex Omron Healthcare NL MSD Animal Health Roche Diagnostics Nederland BV PamGene International BV Integrated DNA Technologies(IDT part of  Danaher Group) ) Organ Recovery Systems Analis sa/nv (Namen) Tromp Medical Engineering (  BE / mammografie ook EX-Hologic) Metrohm Belgium (ionenchromatografie, titratiesystemen, pH meters Boma Büchi Labortechnik Diagenode (part of Hologic) LUMINEX APOTEX NEDERLAND BV (voorheen-Katwijk Farma Siemens Healthcare Diagnostics Belgie ( Siemens Healthineers) Covidien - Mallinckrodt Medical
Duitsland

Merowingerplatz 1
40225 DUESSELDORF
E-mail

België

BioVille, Agoralaan
Building A bis
B-3590 DIEPENBEEK
E-mail

Pivot Park Kloosterstraat 9 
5349 AB OSS
E-mail

Nederland

Odiliastraat 92
5401 ZZ UDEN
E-mail

Copyright: Thema Group 2021  |  Disclaimer  |  Privacybeleid  |  RSS feeds  |  Sitemap  |  Contact
OTYS Recruiting Technology PXL Communicatie