Home > Kandidaten

De beste carrièrekansen in Life Sciences

Als jij je carrière in Life Sciences serieus neemt, kies je ook voor een serieuze partij die je hierin begeleidt en uitsluitend de beste mogelijkheden biedt. Thema Group is zo’n partij, met toonaangevende kennis van en ervaring in de Life Sciences markt.

Bewezen succesvol

Wij zijn actief in de Benelux en Duitsland en richten ons op functies (vanaf Bachelor niveau) binnen laboratorium technologie, farmaceutische industrie, biotechnologie, medical devices, food BtB, procestechnologie en chemie. Voor zowel starters als professionals creëren we ingangen bij tal van gerenommeerde organisaties. Met succes, want 95% van de vacatures die wij behandelen wordt ingevuld met kandidaten waarvan 98% na een jaar nog steeds in dienst is. Deze resultaten spreken voor zich.

Oprechte belangstelling

Het geheim achter ons succes is eigenlijk heel eenvoudig: oprechte belangstelling gecombineerd met een sterke hands-on mentaliteit. Dat betekent dat we voortvarend, maar grondig te werk gaan. Waarbij we niet alleen naar je CV kijken, maar ons ook inleven in de functie, de bedrijfscultuur, jouw persoonlijkheid, ervaring, competenties en ambities. We weten dat het werkt.

Blijvend betrokken

Ook na een succesvolle bemiddeling kun je op onze belangstelling rekenen. Tijdens het eerste jaar van je nieuwe carrièrestap zoeken we regelmatig contact met jou en je werkgever om de gang van zaken te evalueren en je waar mogelijk te begeleiden. Dat doen we met plezier. We delen graag in jouw succes en dat van onze klanten.

Vacatures
Home office based, Europe
Vlaanderen, home office based
United Kingdom
Diepenbeek
Benelux, office in Brussels
Hasselt
Hasselt, International
Hasselt, International
Testimonials

Miriam Cobbaert, Business Development Manager

 

 


"Het professionnalisme, de betrokkenheid en de opvolging waarmee Thema Group de juiste match nastreeft, heb ik als uniek ervaren."

Dirk Van den Driessche, General Sales Manager bij Beckers Benelux

Ik wil Thema Group en Lucien Strackx bedanken voor de begeleiding naar mijn nieuwe werkgever Beckers. Ik ben bijzonder te spreken over de openheid , klare voorstelling van de vacature en begeleiding tijdens het hele traject .
Dankzij de persoonlijke touch en de aanpak van Thema Group, heb ik een zeer fijne job kunnen vinden in de Food business als Sales Manager.

Oliver Gresch, Account Manager for Germany and Scandinavia at BioReliance Ltd

De samenwerking met Thema Group verliep heel doelgericht en klantvriendelijk. Door de open manier van werken en communiceren, voelde ik me gedurende het volledige wervings- en selectie proces in goede handen.

Hans Van de Water, Value Stream Manager at Thermo Fisher Scientific

Ik word regelmatig gecontacteerd door werving en selectiebureaus. Nooit heb ik dergelijk professionalisme ervaren. Prima communicatie, timely feedback en nauwe opvolging. Een plezier om samen te werken!

Claudia Israel, Recruiting Manager bij Qiagen

"Thema Group slaagde erin om ons voor verschillende posities interessante en gekwalificeerde kandidaatprofielen voor te leggen. Ze hebben een professionele werkwijze en een diepgaande kennis van de markt."

Olivier Poulin, Area Manager bij Dako

“Sinds onze samenwerking met de Themagroup verloopt ons aanwervingsproces zeer succesvol. Ik waardeer vooral de persoonlijke aanpak en het individueel overlopen van de kandidaten. Ondertussen is het vertrouwen zo ver dat ik me baseer op het oordeel van de consultant eerder dan op het doorgestuurde cv.”

Kimm Delsing, Corporate Recruiter bij FrieslandCampina

"Thema Group ondersteunt FrieslandCampina op een professionele, discrete en volledige wijze in de search naar professionals die onze ambitie voor route 2020 waar kunnen maken."

Frank Hartmann, General Manager bij Büchi

“Hartelijk en detailgetrouw – Thema Group kent de markt door en door”

Lijnie Rijsdijk, Head Human Resources bij Sandoz

“Thema Group selecteert kandidaten die niet alleen qua kennis en kunde, maar die ook qua karakter en persoonlijkheid bij onze organisatie passen. Daarom is Thema Group al vele jaren onze partner.”

Bart Hendriks, General Manager Europe bij Ziosoft

“Ik kan pagina’s vol positieve feedback geven over Thema Group, maar het komt allemaal neer op een paar woorden: de beste Europese executive recruiters die je voor de medische industrie kan vinden.”

Danielle Dahms, HR Manager bij Nonin Medical

“Bij een moeilijke zoektocht met daarin unieke kwalificaties en een uitdagende tijdlijn, was Thema Group in staat om ons meerdere geschikte kandidaten voor te stellen. Ik was onder de indruk van hun diepgaande kennis en zou ze sterk aanbevelen”

Pedro Jie Sam Foek, Sales Manager- Professional

Pedro Jie Sam Foek

"Professionaliteit, betrokkenheid, betrouwbaarheid en een flexibele open opstelling naar alle betrokken partijen zijn waarden welke door de Thema Group daadwerkelijk als uitgangspunt worden gehanteerd."

Gerrit Portier, Sales Manager bij Beckman Coulter

Gerrit Portier

“Werk met professionals. Werk voor professionals”

Hildert Delis, Adjunct Directeur bij Acatris

Hilder Delis

"Thema Group is een organisatie die niet meepraat maar meedenkt en levert hiermee een waardevolle bijdrage aan de totstandkoming van onze strategie."

SurgVision Launch Diagnostics & Biokit Ltd Covidien - Mallinckrodt Medical Acatris nederland BV UNIVAR (voorheen Quaron) KLANT Prinsen BV Waters Chromatography JSR Micro NV (Belgium) QPS (Xendo Drug Development) PharmaFluidics Hanna Instruments BV Bioconnection Notox / WIL Research PHC Europe B.V. (formerly known as Panasonic Biomedical Sales Europe B.V.) Sachem Europe BV ApotheekVoorzorg (Mosadex) Apitope International NV Biomedic BV (now Part Medical) Interscience België Elekta (formerly Nucletron) Skalar Analytical BV Brocacef BV Maarssen ApotheekZorg Konica Minolta Medical & Graphic Imaging Europe BV (Nederland) Anton Paar Benelux
Duitsland

Merowingerplatz 1
40225 DUESSELDORF
E-mail

België

BioVille, Agoralaan
Building A bis
B-3590 DIEPENBEEK
E-mail

Pivot Park Kloosterstraat 9 
5349 AB OSS
E-mail

Nederland

Odiliastraat 92
5401 ZZ UDEN
E-mail

Copyright: Thema Group 2019  |  Disclaimer  |  Privacybeleid  |  RSS feeds  |  Sitemap  |  Contact
OTYS Recruiting Technology PXL Communicatie