Home > Offres d'emploi industrie pharmaceutique > Emploi Sales Engineer Belux

Sales Engineer Belux

Lieu

Belux

Profil de l'entreprise

HITMA begrijpt dat processen in ieder bedrijf anders zijn. Daarom werken zij intensief samen om een oplossing op maat te kunnen bieden. Zo zorgen zij ervoor dat altijd de juiste producten of service geleverd word.

Naast een goede service staat het creëren van een toegevoegde waarde HITMA hoog in het vaandel. Om zo goed mogelijk mee te denken en op zoek te gaan naar de beste oplossing voor een specifiek proces, houden ze de markten waarin hun klanten zich begeven nauwlettend in de gaten. Ze proberen altijd op de hoogte te zijn van de laatste trends en ontwikkelingen en denken na over de toekomst en de behoeftes van hun klanten.

Bij Hitma geloven ze in 'zaken doen met mensen, niet met bedrijven'. Daarmee bedoelen zij dat hun klanten snel, intensief en persoonlijk contact krijgen met de juiste specialist. Zij geven niet klakkeloos antwoord op de vraag, maar bieden een technische oplossing voor wat de klant daadwerkelijk nodig hebt.

Hitma heeft haar activiteiten verdeeld over diverse technologieën met elk hun eigen specialisten: Meten, regelen en testen, Single-use componenten en systemen, Slangen, Gas- en vlamdetectie, Drukbeveiliging (breekplaten en veerveiligheden), Filtratie, Oliemanagement, Monstername, Kleppen/valves, Service, kalibratie en onderhoud.

Description d'emploi

Het team ‘single-use technologie’ van Hitma UltraPure B.V. levert disposable componenten en systemen voor ultrapure processen. Belangrijke producten zijn tubings, fittingen, slangen, filters en sampling valves. Voor de verkoop van deze productlijnen bezoek je (potentiële) klanten. Daarnaast versterk je de band met jouw klantenkring door sociale media en andere online communicatiemiddelen in te zetten. Hiervoor schrijf je o.a. blogs en maak je video's in samenwerking met onze marketingafdeling, of organiseer je samen een seminar voor geïnteresseerde prospects en klanten.

Bij Hitma gaan ze uit van een consultatieve verkoopbenadering. Om dit te realiseren, vorm je een hecht team met je collega's in de binnendienst en onze leveranciers.

Profil du candidat

Opleiding en werkervaring:
• Bachelor of master in biotechnologie, procestechnologie, voedingsmiddelentechnologie;
• Commerciële interesse en/of ervaring;
• Kennis van farmaceutische productieprocessen;
• Ervaring met filtratie/disposbale technieken is een plus;
• Affiniteit met klantencontacten en klantenwerving;
• Vloeiend spreken en schrijven van Nederlands en Engels, Frans is een plus;
• Ervaring met Microsoft Office;
• In het bezit van een rijbewijs B.

Personlijke eigenschappen:
• Resultaat georiënteerd;
• Team speler;
• Zelfstandig, actief en gemotiveerd;
• Gepassioneerd en enthousiast;
• Zeer communicatief;

Conditions d'emploi

Hitma biedt een uitdagende baan in een informele werkomgeving, met een marktconform salaris, uitstekenede secundaire en tertiaire arbeidsvoorwaarden. Ze voorzien in veel opleidingen en traingen.

Contact

Nele Geusens, PhD, Recruitment Consultant
T: +32 497 57 08 94
E: geusens@themagroup.be

Tagcloud Sales Engineer Belux

Biofarma-farma-biotech-life science-farma-tubbing-procestechnology
CTH Imprivata Hanna Instruments BV PFEnex NFZ (Nederlandse Farmaceutische Zorggroep) Skalar Analytical BV Fisher Farma Menarini Diagnostics Vital Images ( CANON) Fox Diagnostics Dr. Reddy's (Octoplus) Biomerieux Nederland Meso Scale Discovery (NL) Canon Nederland Nederlandse Drogisterij Service PHC Europe B.V. Fresenius Medical Care Algist Bruggeman Molecular Devices (B) (Danaher Group) Carl Zeiss(NL) Sanquin Integrated DNA Technologies(IDT part of  Danaher Group) ) Siemens Healthcare Diagnostics Belgie ( Siemens Healthineers) Eurofins Global Central Lab (Medinet) A1-Envirosciences
Allemagne

Merowingerplatz 1
40225  DUESSELDORF
E-mail

Belgique

BioVille, Agoralaan
Building A bis
B-3590 DIEPENBEEK
E-mail

Pivot Park Kloosterstraat 9
5349 AB OSS
E-mail
Pays-bas

Odiliastraat 92
5401 ZZ UDEN
E-mail

OTYS Recruiting Technology PXL Communicatie